Romania  Romania

Le Vimarn Cottages & Spa

Le Vimarn Cottages & Spa
Le Vimarn Cottages & Spa

Le Vimarn Cabane şi Spa sunt situate pe plaja Ao Prao ca o staţiune de tip boutique unic tropicale. Statiunea este situata pe panta uşoară a unei curbe de deal pe care se poate trece cu vederea o plajă liniştită. Toate de vile individuale sunt construite cu balcoane, unele cu dvs. în aer liber spa propriu, care se uita în jos pe un golf curbat paşnică de mare spumant şi nisip fin.

 

Cele cabane sunt situate în jurul valorii de o piscină superbă infinit, un spa şi un restaurant. Le Vimarn Cabane atrage vizitatori sofisticate şi discriminatorii internaţionale în fiecare zi.

 

Cabană Le Vimarn ocupă o plajă minunată amplasat într-un peisaj luxuriant deluros cu vedere spre un golf pitoresc pe plaja de azur ocean. Aici, veţi găsi locuri liniştite, pentru a lenevi în soare, fără venders şi vedere de sute de şezlonguri deranjante. Servicii de plajă este a ta pentru a cere, cu saloane confortabile, umbrele de plaja si de masaj chiar la malul mării.

English Australia Serbia Malaysia Czech Brazil Finland Sweden Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia VietNam China Japan Thai Romania